GRATIS CHALLENGE

VOOR ELKE 40+ VROUW IS ER EEN KANS NAAR MEER BALANS

 

Ben jij een 40+ vrouw die te maken heeft met de 4’O’-s?
overgewicht – overgang – overprikkeling – oververmoeidheid

Rond de leeftijd van 40 jaar zijn, is een periode waarin er bij ons vrouwen hormonaal veel gebeurt. Deze fase – de (pré)overgang, verloopt bij de één mild, maar bij de ander wordt het lichaam ontwricht. Er is weinig aandacht voor de (pré)overgang en alle veranderingen die daarmee te maken hebben. In je lijf, in je hoofd en in je leven.

Je gaat misschien al richting de 40 jaar of je bent deze leeftijd al gepasseerd. Je rugzak is vol en gevuld met ervaringen. Wat ging er goed in je leven, wat ging er niet zo lekker in wat je hebt meegemaakt of wat ging er voor je gevoel zelfs helemaal fout? En waar sta je nu? Ik ben benieuwd of er al lichamelijke, mentale en/of hormonale veranderingen merkbaar zijn en of je doorhebt dat deze waarschijnlijk worden veroorzaakt door de (pre)overgang.

Met mijn ervaring en kennis help ik je graag op weg om deze periode te zien als een unieke kans. Om jezelf te leren begrijpen, om jezelf te geven wat je nodig hebt en om een veel rustiger en vriendelijker leven te creëren.

Pin It on Pinterest