Een makkelijk, snel gerecht dat gezond en heerlijk is.

 

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 verse zalmfilet (MSC)
  • 500 g broccoli
  • 100 g basmatirijst
  • 2-3 el ketjap manis
  • Sap van 1 citroen
  • 1 el kokosolie

    Bereiding

    1. Snijd de broccoli in roosjes en kook in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.
    2. Giet af en laat uitlekken.
    3. Snijd ondertussen de zalm in blokjes van ca. 2 cm.
    4. Maak de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    5. Verhit ondertussen de olie in een wok en voeg de blokjes zalm toe en roerbak 3 min.
    6. Voeg de ketjap, het citroensap en de broccoli toe en roerbak nog 2 min.
    7. Verdeel de rijst, broccoli en zalm over kommen of op een bord.

    Pin It on Pinterest