Fysiek in balans

Emotioneel in balans

Mentaal in balans

overgang-overgangsklachten

Heb jij ook het gevoel dat je (in aanloop naar of na je 40ste) niet meer jezelf bent?
Zit je, zowel fysiek als mentaal, in de knoop met jezelf en zijn de volgende symptomen herkenbaar voor je?


FYSIEKE SYMPTOMEN

·  Veranderende menstruatie

·  Spier-, hoofd- en/of gewrichtspijn

·  Transpireren

·  Vermoeidheid

·  Hartkloppingen

·  Rusteloze of zware benen

·  Haartuitval


MENTALE SYMPTOMEN

·  Stemmingswisselingen

·  Angst, stress en/of paniek

·  Extra prikkelbaar

·  Huilbuien

·  Vergeetachtigheid

·  Concentratieproblemen

·  Depressie

Je bent zeker niet de enige!

Zet nu de eerste stap naar een vitaler, slanker en energieker lijf en leven.

Eén op de vijf vrouwen ervaren rond hun 40ste  levensjaar vergelijkbare klachten die hun wereld op z’n kop zetten.
Ik ben Mandy van Female40Plus en ik begrijp precies hoe je je voelt (zelfs als jij het zelf even niet meer weet!) Als ervaringsdeskundige heb ik zelf jarenlang geleden onder deze klachten. “Zonde van mijn tijd”, denk ik als ik er nu aan terugdenk. Je kunt niet alles alleen. Ik ben uiteindelijk met hulp en goede begeleiding weer 100% mezelf geworden en heb balans gevonden. Ben nu gezonder, gelukkiger en energieker… (Voel me zelfs bijna net zo vitaal als 20 jaar geleden ; )! ) En het allermooiste? Nu kan ik hierin veel voor andere vrouwen betekenen!

Steeds meer vrouwen sluiten zich om die reden aan bij de Female40Plus ‘vrouwencirkel’ en krijgen weer balans in hun hormonen, lijf en leven. Iedere vrouw verdient veerkracht, geluk en een goede gezondheid. Zet vandaag jouw eerste stap op de weg naar meer energie en vitaliteit. Schrijf je hiernaast in voor het E-magazine, waarin je onder andere via de klachtenlijst (pre) overgang, hormonen checklist kunt gaan ontdekken waar je nu staat. Ook de 4’O’-s van overgang – overprikkeling – oververmoeidheid – overgewicht komen aan bod en helpen je naar waardevolle inzichten

Laat me weten als je me nodig hebt. Ik help je graag! 😉

Liefs,
Mandy

Pin It on Pinterest