De Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Voor elke vrouw die haar hormonen, lijf en leven in balans wil krijgen!

Voor elke 40+ vrouw

Heb jij te maken met fysieke en mentale klachten. Voel je de laatste tijd dat je emotioneel steeds meer wankelt?

Schrijf je dan nu in voor het GRATIS online magazine!

Heb jij ook het gevoel dat (in aanloop naar of na je 40ste) je niet meer jezelf bent? Zit je, zowel fysiek als mentaal, in de knoop met jezelf en zijn de volgende symptomen herkenbaar voor je?

Fysieke symptomen Mentale
symptomen
·  Veranderende menstruatie
·  Spier-, hoofd- en/of gewrichtspijn
·  Transpireren
·  Vermoeidheid
·  Rusteloze of zware benen
·  Haartuitval
·  Stemmingswisselingen
·  Angst, stress en/of paniek
·  Extra prikkelbaar
·  Huilbuien
·  Vergeetachtigheid
·  Concentratieproblemen
·  Depressie

Je bent niet de enige.

Zet de eerste stap naar een vitaler, slanker en energieker lijf en leven.

Éen op de vijf vrouwen ervaren rond hun 40e levensjaar vergelijkbare klachten die hun wereld op z’n kop zetten. Ik ook! 

Ik ben Mandy van Female40Plus en ik begrijp precies hoe je je voelt (zelfs als jij het zelf even niet eens meer weet!) Als ervaringsdeskundige heb ik zelf jarenlang geleden onder deze klachten. “Zonde van mijn tijd”, denk ik als ik er nu aan terugdenk. Je kunt niet alles alleen. Daarom ben ik met wat hulp van goede begeleiding weer 100% mezelf geworden. Gezonder, gelukkiger en energieker… (Bijna net zoals 20 jaar geleden (;! ) En het allermooiste? Dat mag ik nu ook voor veel andere vrouwen betekenen!

Steeds meer vrouwen sluiten zich om die reden aan bij de Female40Plus ‘club’ en krijgen weer balans in hun lijf en leven. Iedere vrouw verdient geluk en gezondheid. Zet vandaag dus ook jouw eerste stap op de weg naar balans, gezondheid en geluk en download het E-magazine.

En als je me nodig hebt, ben ik er voor je. Ik help je graag! 😉

Voor elke 40+ vrouw

Heb jij te maken met fysieke en mentale klachten. Voel je de laatste tijd dat je emotioneel steeds meer wankelt?

Schrijf je dan nu in voor het GRATIS online magazine!

Fysiek in balans

Emotioneel in balans

Mentaal in balans

Herken jij als 40+ vrouw één of meerdere 4’O’-s?
Overgewicht – Overgang – Overprikkeling – Oververmoeidheid 

En dan ben je rond de 40…

Jarenlang was je druk en lukte het je prima om alle ballen hoog te houden. De laatste tijd voelt echter meer als overleven en alsof je de regie over je leven kwijtraakt. Concentratieproblemen, vergeetachtig, prikkelbaarheid, je herkent jezelf soms zelfs niet meer in je manier van reageren. En jeetje, de kilo’s lijken er sneller aan te komen, het lukt je niet ze eraf te krijgen… Je hebt minder energie en bent sneller afgepeigerd en moe. Met een lijf dat steeds meer uit model raakt en schreeuwt om gezonde voeding en beweging. Heb jij steeds vaker het gevoel ‘hellup, ik ga tot het OVER is wel even een lange winterslaap houden??’ Dat begrijp ik heel goed!

Iedere 40+ vrouw krijgt te maken met een veranderende hormoonhuishouding. Of je het nou leuk vindt of niet, de overgang is in aankomst. Laat deze voor veel vrouwen ongelegen en vroeger dan verwacht zijn intrede doen. En vaak zelfs ongemerkt voor een disbalans zorgen.  

Bij meerdere klachten wordt niet meteen aan de overgang gedacht. Er rust nog steeds een behoorlijk taboe op en vrouwen voelen daardoor vaak schaamte en/of wuiven het weg. Veel vrouwen worden liever niet geconfronteerd met ouder worden en de daarbij horende overgangsklachten, zoals;
– gewichtstoename
– emotioneel wankel zijn
– opvliegers
– slappere huid
– als een kip zonder kop door de dag heen gaan.
– slechter slapen.

Voor elke 40+ vrouw

Heb jij te maken met fysieke en mentale klachten. Voel je de laatste tijd dat je emotioneel steeds meer wankelt?

Schrijf je dan nu in voor het GRATIS online magazine!

Overgang

Een levensfase die aan de één zonder al teveel ongemakken voorbij gaat, terwijl bij de ander het leven wordt ontwricht. Van buiten is er vaak niks te zien, behalve die enorme irritante opvliegers die niet echt te verhullen zijn. Maar dat er veel meer gebeurt dan klotsende oksels en zweetplekken, dat weet je als vrouw vaak pas als je er zelf middenin zit. Het kan een behoorlijke heftige fase van fysieke, emotionele en mentale verandering zijn en dat kost energie. Dat kan leiden tot verdriet, stress en onbegrip van je partner, kinderen en de buitenwereld. Maar waarschijnlijk begrijp je jezelf ook niet eens meer… Als je onbewust blijft, niet weet wat er speelt en leert wat je zelf kunt doen, dan laat je kansen en hulp op een relaxter leven liggen. Je kunt er namelijk zeker wat aan doen. Ik had het graag eerder geweten en bespaar je graag de lange reis met vele hobbels die ik heb afgelegd!

Overgewicht

Afvallen is voor veel vrouwen een strijd. Rond de 40 jaar wordt het vaak nog lastiger. Hormonen spelen een grote rol, maar ook een dieetverleden staat een vitaal leven en een ontspannen relatie met eten in de weg. Juist als je rond de 40 bent, is het enorm belangrijk om uit de dieetmodus te stappen. Anders zal je steeds meer last krijgen van jojo-en, futloosheid, brainfog en uiteindelijk onzekerheid. Ik heb al honderden vrouwen succesvol gecoacht met afvallen zonder dieet. Het gaat om het leggen van een gezonde basis en werken aan een goede relatie met eten en je lichaam. Doe jezelf, je hormonen en je lijf een plezier en stap in een dieetvrij leven! Kies voor zelfliefde door te kiezen voor goede zelfzorg, jij bent het waard!

Overprikkeling

Door hormonale veranderingen kun je te maken krijgen met prikkelbaarheid. In combinatie met stress en teveel ballen in de lucht, kan het leiden tot overspannenheid. Herstel je daar niet goed van of ga je te lang door, dan kan het zelfs zover komen dat je lichaam op de rem trapt. Een burn-out en/of depressie ligt rond deze leeftijd behoorlijk op de loer. Wij vrouwen zorgen graag, maar vergeten regelmatig onszelf op de 1e plaats te zetten. Zorg dat je op tijd de rem vindt en ga vaker voor goede zelfzorg en zelfcompassie. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor anderen zorgen. Door schade en schande ben ik wijs geworden, wat had ik graag eerder goede hulp gehad. Dan had ik niet jaren hoeven lopen ploeteren… Herkenbaar voor jou? Ik help je graag op weg, om zowel fysiek, emotioneel als mentaal de balans te vinden!

Oververmoeidheid

Als je te weinig me-time hebt, zal je uiteraard ook meer te maken krijgen met vermoeidheid. Blijf je doorgaan en blijven de prikkels en triggers steeds binnenkomen, zal je oververmoeid raken. Hoe meer je te maken krijgt met vermoeidheid, hoe slechter je vaak gaat slapen. En door hormonale veranderingen kan het slaapritme al enorm veranderen. Bij veel vrouwen zie je dat de overgangsjaren echt in het teken staan van ‘teveel’. Teveel onrust, teveel ballen in de lucht, teveel prikkels, teveel moeten en teveel in de spanning komen. Daardoor wordt het steeds lastiger om balans te vinden. Het is echter juist in deze fase belangrijk om balans te vinden, wil je niet in een burn-out terecht komen. 

De schijf voor een vitaal hoofd en lijf

Vitaliteit gaat uiteraard verder dan afvallen en een gezond gewicht. Helaas verliezen veel vrouwen zichzelf in de strijd met de kilo’s. Dat levert spanning en stress op. Vanuit spanning zal het lastig worden en waarschijnlijk zelfs onmogelijk, om je doel te bereiken. Vitaliteit staat voor fysieke, emotionele en mentale balans. En voor steeds meer vrouwen hoort in dat rijtje ook spirituele balans. Dat kan prima met beiden voeten op de grond. 

Heb jij het verlangen om een vitale vrouw in balans te worden? Ga dan aan het afvallen en strijden voorbij. Kies voor een brede dieetvrije aanpak, met aandacht voor voeding, beweging, hormonen, mindset en emoties.

Het grootste cadeau aan jezelf is zorgen dat je hormonen, lijf en leven in balans komen! Met onder andere als gevolg; een blijvend gezond gewicht, meer zelfvertrouwen, blij voor de spiegel en in je kleding.

 

vitaal leven

Pin It on Pinterest