Ingrediënten (4 personen)

  • 250 g volkoren pennegekookt
  • 1 mango
  • 150 g snackkomkommer
  • 125 g blauwe bessen
  • 200 g cottage cheese
  • 100 g verse pesto
  • 1 limoen
  • 20 g basilicum
  • 20 g peterselie
  • olijfolie extra vierge
  • zout
  • peper

    Bereiding

    Kooktijd: 25 min

    1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
    2. Bespenkel de pasta met wat olijfolie, zo blijft de pasta niet aan elkaar plakken.
    3. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
    4. Snij de snackkomkommers in plakjes.
    5. Meng de gekookte penne met de cottage cheese, verse pesto, mango, snackkomkommer en blauwe bessen.
    6. Snij de limoen doormidden en pers uit.
    7. Breng de salade op smaak met het limoensap, wat olijfolie, zout en peper.
    8. Hak de peterselie en basilicum grof. Garneer de salade met de verse kruiden.

    Origineel recept

    Pin It on Pinterest