Gewichts Coaching – Afvallen zonder Dieet

Voor elke 40+ vrouw een blijvend gezond gewicht met afvallen zonder dieet

Herken je dit?

Fysiek uit balans

 afvallen-tijdens-de-overgang
Tijdens de overgang kun je sneller aankomen. Vanaf je 40e is het belangrijk om je lichaam goed te voeden en te kiezen voor afvallen zonder dieet.

Emotioneel uit balans

Een dieet leidt in het begin tot afvallen. Maar helaas is het een korte termijn oplossing en na vreugde komt frustratie en verdriet. Het kan echt anders!

Mentaal uit balans

afvallen-zonder-dieet-overgang

Je loopt steeds vast met afvallen. Welk dieet je ook hebt gedaan, het is steeds tijdelijk. Het is nu tijd voor een goede relatie met eten en een dieetvrij leven!

Blijvend afvallen kan pas als jij het verleden niet meer jouw heden laat bepalen

Veel vrouwen hebben jarenlang dieet na dieet gevolgd. In plaast van verloren kilo’s, een verloren vertrouwen. Steeds weer teveel aandacht en focus op afvallen, calorieën, de weegschaal, denken in wat niet mag, wel zou moeten en vastklampen aan allerlei, menu’s, regeltjes en restricties. Jeetje wat een strafkamp, dat kan geen mens volhouden. Dus als eerste, wees lief voor jezelf, want je hebt geheid keihard ervoor gewerkt! En dan ook nog zonder het verlangde resultaat, dat is enorm spijtig. Maar hopelijk heb je nu het inzicht dat je een andere weg moet inslaan. Blijf je doen wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg.

Een blijvend gezond gewicht krijg je niet door een dieet, want deze is mede de oorzaak aan jouw overgewicht. Zeg vanaf nu elk dieet gedag, het is tijd om in een dieetvrij leven te stappen. En dat begint ten eerste met het leggen van een gezonde basis, je fundering! En ja dat kost in het begin iets meer tijd, maar op lange termijn levert het je zoveel meer op. Het verlangt een shift in denken en in doen, maar dan kun je wel blijvend afvallen. Begin je niet met een gezonde basis, dan bouw je de rest op drijfzand…

Ik help je graag en bied een bredere aanpak, niet gericht op even maar resultaat voor de rest van je leven! Het gaat om ontspannen afvallen zonder dieet. Ik leer je wat daar absoluut voor nodig is en wat overbodig is. Ik geef je kennis, inzicht, een spiegel en een liefdevol schopje onder je k*nt op z’n tijd. Jij gaat de teugels uiteindelijk zelf in handen nemen, zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw lijf en leven. Wil jij stap voor stap een stevige basis leggen en van daaruit voortbouwen aan een gezonde leefstijl die bij jou en jouw situatie past? Vraag dan nu een gratis Female40Plus Boost sessie aan!

Afvallen zonder dieet gaat om meer dan eten, bewegen en motivatie

Wil jij afvallen zonder dieet? Ik ben er voor jou!

Ik heb een enorme passie om andere 40+ vrouwen te helpen en begeleiden die ook strugglen in deze vaak lastige fase. Dit doe ik vanuit mijn persoonijke ervaring als ervaringsdeskundige en kennis vanuit opleidingen, zoals:

  • HBO-SPH
  • NLP practitioner
  • Master, Body-Mind release therapeut
  • Voedings-gewichtscoach
  • Mindfulness
  • Stoppen met roken coach (SineFuma)
  • HearthMath – hartcoherentie coach  
  • Specifieke kennis over hormonen, intermittent fasting, brein, darmen, slaap en stress. 

Afvallen zonder dieet is de beste methode, een ‘must’ zeker tijdens de overgang

afvallen-zonder-dieet

Pin It on Pinterest