Gratis aanbod Female40Plus 

Ben jij een 40+ vrouw die te maken heeft met de 4’O’-s?
overgewicht – overgang – overprikkeling – oververmoeidheid

Vanuit vitaliteit komt kracht!
Kies ervoor om een Vitale Vrouw te worden, zodat je deze fase op je best doorkomt!

Rond de leeftijd van 40 jaar zijn, is een periode waarin er bij ons vrouwen hormonaal veel gebeurt. Deze fase – de (pré)overgang, verloopt bij de één mild, maar bij de ander wordt het lichaam ontwricht. Er is nog te weinig aandacht voor de (pré)overgang en alle veranderingen die daarmee te maken hebben. Zowel in je lijf, je hoofd en in je leven.

Je gaat misschien al richting de 40 jaar of je bent deze leeftijd al gepasseerd. Je rugzak is vol en gevuld met ervaringen. Wat ging er goed in je leven, wat ging er niet zo lekker in wat je hebt meegemaakt of wat ging er voor je gevoel zelfs helemaal fout? En waar sta je nu? Ik ben benieuwd of er al lichamelijke, mentale en/of hormonale veranderingen merkbaar zijn en of je doorhebt dat deze waarschijnlijk worden veroorzaakt door de (pre)overgang.

Met mijn ervaring en kennis als coach, therapeut en ervaringsdeskundige, help ik je graag op weg om deze periode te zien als een unieke kans. Om jezelf te leren begrijpen, jezelf compassievol te geven wat je nodig hebt en om een veel rustiger en vriendelijker leven te creëren.

Gratis 27 TIPS
Gezond afvallen
zonder dieet
ook tijdens de overgang.

afvallen-tijdens-de-overgang-menopauze

Gratis Female40Plus Boost Sessie. Als je wilt weten of ik je kan helpen, hier kun je jouw vragen stellen.

 

vraag om hulp tijdens de overgang

Female40Plus
Het Online Magazine
voor de 40+ vrouw in de (pre)-overgang.

40-plus-vrouw-afvallen

Pin It on Pinterest