De Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Voor elke 40+ vrouw die haar hormonen, lijf en leven in balans wil krijgen!

Fysiek in balans

Emotioneel in balans

Mentaal in balans

Voor de Bewuste, maar Uitgebluste 40+ vrouw

Hoe zou het voor je zijn om na je 40e stress- en overgangsklachten te transformeren naar meer veerkracht,
ontspanning en een vitale leefstijl die leidt naar een blijvend gezond gewicht?

Al jaren hou je vele ballen hoog en je bent er altijd voor je dierbaren. Je bent een harde werker en gaat er altijd vol voor. Maar steeds vaker dendert er een bal op de grond. Heb je meer last van oververmoeidheid, spanningen en irritaties. Naast dat er opeens van alles in jou lijkt te veranderen, is er ook nog de frustratie van de kilo’s die er aankomen en niet afgaan. Je beseft inmiddels dat je eerdere aanpak nu niet meer werkt. 

Weet lieve vrouw, het volgende dieet gaat je niet helpen naar een blijvend gezond gewicht. De reden dat je je zo vermoeid voelt, feller reageert en afvallen niet lukt, heeft niks te maken dat jij iets fout doet en staat misschien zelfs los van je leeftijd.

De overgangsfase brengt echter zeker ongemakken en voor sommige heftige bijwerkingen met zich mee. Dat je overgangsklachten hebt, betekent niet dat je er niks aan kunt doen. 

De overgang, een nieuwe levensfase

Elke 40+ vrouw krijgt te maken met veranderende hormonen en een nieuwe levensfase – de overgang. En waar de één er fluitend doorheen gaat, kan het bij de ander het leven ontwrichten. Er is nog weinig aandacht voor de overgang en ontstane klachten en problemen blijven vaak achter gesloten deuren. Daarom voel ik de roeping om mijn verhaal te delen en om vrouwen te laten beseffen dat het anders kan. Je hebt niet overal invloed op, maar er zijn meerdere gebieden waar je wel invloed op hebt. Als je het goed aanpakt, kan het tot positieve veranderingen en verbeteringen in je leven leiden!

De overgang als spiegel

Misschien herken je het wel, steeds vaker de regie kwijtraken en de dag al moe en uitgeblust beginnen. Zelf heb ik pittige overgangsjaren gehad en ben twee keer burn-out gegaan. Van een pre-overgang had ik op mijn veertigste nog nooit gehoord en daardoor kon ik klachten niet (h)erkennen. Bij de huisarts werd naar aanleiding van mijn klachten nooit over hormonen gesproken of aan de (pre) overgang gedacht.

Het was beter geweest als ik eerder had geweten wat er aan de hand was. Hoe het lichaam na je 40e kan veranderen en wat de gevolgen zijn. Voor zwangere vrouwen is er alle aandacht, de overgang begint nu pas uit de taboesfeer te komen. Ik gun het iedere vrouw dat zij op tijd geinformeerd is en leert wat ze zelf kan doen om zoveel mogelijk in balans te blijven!

Ik heb na veel tobben, een zoektocht en alleen aanmodderen hulp gevonden. En ontdekte dat de overgang tevens een spiegel is en een nieuw begin kan zijn. Het proces waar ik doorheen ben gegaan was confronterend en zwaar. Een ontdekkingstocht naar mijzelf, mijn valkuilen, blinde vlekken en overlevingsmechanismen. Maar daarin ontdekte ik ook kansen en mijn kracht.

Ik denk dat het voor elke vrouw de moeite waard is om op persoonlijke ontdekkingsreis te gaan. Een waardevol proces waarin je persoonlijk groeit, leert en transformeert.

Je moet je eigen pad lopen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Mooie 40+ vrouwen en hun resultaten.

Mijn klant Hester dacht dat een hormoontest haar verder zou helpen met betrekking tot de issues die zij als 40+ vrouw had. Totdat zij ontdekte waar de angel zat. Ze schreef er een post en een dichteling over op social media. Ze schreef onder andere: “Het lieven van je lijf zit van binnen. Eenmaal bewust shift er direct van alles in je systeem. Ik merk nu al dat ik gewicht verlies, omdat het gewicht van m’n overtuigingen langzaam loslaat.”

Hester

recensie-succesverhaal

Herken je dit?!

 

  • Blijven zoeken naar informatie en steeds weer iets nieuws uitproberen, zonder vooruit te komen.
  • Weten dat er voor verbetering iets moet veranderen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar te beginnen.
  • Je houdt met wilskracht vele ballen in de lucht, de lat ligt hoog en je verantwoordelijkheidsgevoel geeft je druk.
  • Je weet dat goede zelfzorg en me time zeker tijdens deze fase nodig is, maar je voelt je steeds meer vastlopen in een patroon dat leidt tot spanning. Het lukt je maar niet om eruit te stappen.
  • Je blijft teveel hangen in wat misschien kan helpen. Dat leidt ertoe dat je een omweg neemt en niet aanpakt wat echt nodig is.
  • Je voelt dat het leven steeds zwaarder voelt en zelfs leuke dingen nog teveel energie kosten.
    UITEINDELIJK loopt de stress op en voel je dat je verzwakt, waardoor klachten toenemen. Waar het hoofd geen nee wilt zeggen, gaat het lijf en het brein dat doen. Het is een periode waarin alles in het kwadraat binnenkomt. En ook vaak dingen die steeds onderdrukt werden, gezien en gehoord willen worden. Je kunt voor een quick fix kiezen, MAAR dat is een grote omweg en het zal onnodig lang duren om balans te vinden. Het zal zelfs kunnen leiden tot angsten en onzekerheid, wat helemaal niet nodig is.

De keuzes die je vandaag maakt, bepalen je resultaten van morgen

Waarom de Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Voor elke bewuste, maar uitgebluste 40+ vrouw die persoonlijk wil groeien,
maar vastloopt in haar leven en leefstijl door overgangs- en stressklachten, is er de Vitale Vrouw Leefstijlmethode.

Fysieke, emotionele en mentale balans

De meeste mensen denken bij de overgang vooral aan opvliegers. Er is echter zoveel meer… Mijn zoektocht naar waar al mijn klachten en innerlijke onrust vandaan kwam, heeft achteraf gezien langer geduurd dan nodig. Om jou dat te besparen, heb ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen en opgedane kennis over voeding, hormonen, emoties, hartcoherentie en de mindset, de Vitale Vrouw Leefstijlmethode ontwikkeld.

De overgang gaat dus niet alleen gepaard met fysieke veranderingen. Er kan ook mentaal en emotioneel veel veranderen. De “Vitale Vrouw Leefstijlmethode” is gebaseerd op de strategie van drie: Body – Heart – Mind
om zodoende op weg te gaan naar fysieke, emotionele en mentale balans.

E

Je leert om vaker te kiezen voor goede zelfzorg. Je krijgt inzicht in hoe je meer rust kunt creëren in jezelf en in je leven. Alles wat mij geholpen heeft kan ik je leren. Rekening houdend met jouw wensen en wat bij jou past!

E

Je leert alles over gezonde eet- en leefgewoonten tijdens de (pre)overgang. Daarbij is een gezonde basis je fundering. De kracht ligt in de eenvoud.

E

Je leert je lichaam opnieuw ontdekken en hoe je vanuit zelfcompassie kunt werken aan een betere hormoonbalans, meer energie en weer lekkerder in je lijf komen.

E

Vanaf 40+ is afvallen moeilijker. Tijd voor een dieetvrije aanpak, afgestemd op jouw leeftijd en de overgang.

E

Je leert hoe je jouw energieniveau kunt verhogen en een burn-out kunt voorkomen.

E

Je leert wat nodig en overbodig is in een gezonde leefstijl. Hoe je gezond kunt eten en leven, terwijl je ook kunt genieten van lekkers – een bewust genietmoment op z’n tijd.

E

Je gaat ontdekken hoe je kunt omgaan met tegenslagen en veranderingen.

E

Hoe je ondanks alle moeilijkheid in je kracht komt en meer ontspannen kunt blijven.

E

Je leert emotie-eten en eetbuien te herkennen en voor te zijn.

E

Je leert hoe je kunt omgaan met de overgang en alle veranderingen. De do’s en de dont’s.

E

Je leert dat er een shift van body, heart & mind nodig is en om te komen tot een blijvende verandering. Je leert hoe je dat aanpakt.

De Vitale Vrouw Leefstijlmethode is uniek en  anders dan andere programma’s

De overgang, overgangsklachten en (overgangs)kilo’s zijn niet even binnen 8-12 weken weg te werken en op te lossen. Deze periode vraagt allesbehalve een quick fix, maar juist persoonlijke aandacht voor jezelf! Vol zelfcompassie goede zefzorg, leren wat je fysiek, emotioneel en mentaal in deze fase nodig hebt. Kortom, jezelf vaker op nr 1 durven zetten.

Verandering vraagt commitment, tijd en inzet. En of je als 40+ vrouw nu te maken hebt met teveel kilo’s, overprikkeling,  overgangs- of overmoeidheidsklachten, maak nu een pas op de plaats!

Daar help ik je graag bij! Hoe fijn is het als jij samen met mij 6 maanden op pad gaat om te werken aan fysieke, emotionele en mentale balans. In 12 stappen ontdekken wat je kunt doen om je beter te voelen en in je kracht te staan. Op weg naar een vitaal dieetvrij leven en ontspannen genieten van eten en drinken. Niet alles is maakbaar, maar er zijn absoluut zaken waar je wel degelijk invloed op hebt. Samen kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering in jouw situatie.

Ik ben er voor je!

Om de week krijg je een nieuw les en is er online een coach-groepscall via Zoom. Een veilige digitale omgeving met alleen gelijkgestemde vrouwen. Elke stap wordt uitgebreid besproken en vragen kunnen tijdens deze sessie worden gesteld.

Er is ook een mogelijkheid voor 1-1 sessies,  vraag hier naar de mogelijkheden.

Tijdens de begeleiding help ik je met liefde op weg naar waardevolle inzichten, zodat je leert te (h)erkennen wat er nu is. Ik zal je indien nodig, liefdevol confronteren, zodat je meer bewust zult worden van je gedachten, dieperliggende overtuigingen en belemmeringen. Ik geef je tools om steeds weer een stap vooruit te kunnen zetten. Ik weet waar jij nu bent, hoe het voelt en wat het met je doet. Jij kunt komen waar ik nu ben, weer vol energie en enthousiasme een vitale vrouw worden. Ik help je graag van klacht naar kracht!

Ik was in begeleiding bij een (orthomoleculair) diëtist. Zij gaf aan dat het afvallen niet lukte vanwege de overgang en derhalve de begeleiding wilde stoppen. Ik kwam bij Mandy en zij had er wel vertrouwen in. Het was prettig dat er goed naar me werd geluisterd, ik voelde me erg op m’n gemak. Over voeding had ik door m’n dieetverleden al veel geleerd. Bij Mandy gaat het om meer en juist dat totaalplaatje heeft ervoor gezorgd dat ik in tegenstelling wat de diëtist aangaf 10 kg ben afgevallen.

Betty

Ik wilde afvallen en had het gevoel dat ik zelf wel wist wat ik beter niet kon eten. Ik had hulp nodig met het omzetten van de knop in mijn hoofd. Wat ik prettig vind aan Mandy is dat ze veel kennis heeft. Ik ontdekte hoe ik focus kon houden op mijn doel en niet op wat allemaal niet mag. Daarnaast had ze tips voor alternatieven wat ik ook heel prettig vond. Al met al ben ik in een half jaar 14 kilo afgevallen! Ik sta er zelf van te kijken.

Barbara

Programma Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Shift your mind, body and feelings

1. De basis – je fundament

2. Doelen stellen en een realistisch plan

3. Voeding – ontbijt-lunch-diner en snacks 

4. Mindset – werken aan veerkracht en een groei mindset

5. Stress de baas – energiemanagement 

6. Emotie-eten en eetbuien

7. Hormonen en de overgang

8. Beweging en sporten

9. On tour in de supermarkt

10. Spijsvertering en de darm(flora)

11. Relax, flow&fun – je weerstand boosten

12. Een blijvende verandering

INCLUSIEF DE BONUS
SEKSUELE ENERGIE ACTIVEREN VOOR MEER VITALITEIT!

Je kunt je ogen ervoor sluiten, maar voor heel veel vrouwen verandert er ook veel op seksueel vlak als ze rond de overgang komen.
Het is belangrijk om vanuit de relatie met jezelf, je eigen seksualiteit te begrijpen en ook wat dat doet met je vitaliteit.

Deze bonus biedt jou kennis en praktische oefeningen, er is zoveel te ontdekken – ook als je de 40 gepasseerd bent. Kies voor meer lust, plezier, energie en als je wilt voor meer orgasmen. Zeker in een roerige periode als de (pre)overgang. kun je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken. Het maakt niet uit of je een relatie hebt of single bent.

Voor wie is de Vitale Vrouw Leefstijlmethode

N

Als je merkt dat je hormonen beginnen te rommelen en graag fit, blij en vitaal door de overgang wilt komen

N

Als jij enorm druk bent met gezin en werk of je eigen bedrijf. En op zoek bent naar meer ontspanning en balans hierin

N

Je wilt werken aan nieuwe inzichten en gedragsverandering en daar ondersteuning in zoekt

N

Als je verlangt naar meer energie

N

Als jij een enorm verlangen voelt om een vitale vrouw te worden en wilt werken aan persoonlijke groei

N

Als jij inzicht wilt krijgen in wat nodig en wat overbodig is met betrekking tot gezonde eet- en leefgewoonten

N

Als jij een dieetvrij leven wilt en vooral de vrijheid wilt ervaren van een ontspannen relatie met eten 

N

Als jij voelt dat je richting een burnout gaat

Voor wie niet

M

Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke oplossing

M

Als je momenteel in een moeilijke situatie zit en daardoor de tijd en ruimte er niet voor hebt

M

Als je het lastig vindt om feedback te krijgen en om aan jezelf te werken

M

Als je ervan uitgaat dat er geen verbetering mogelijk is voor je situatie en gedragspatronen

9

12 Modules – stappen met informatie over voeding, beweging, ontspanning, emotie-eten en mindset, daarnaast nog video’s en opdrachten/werkbladen

9

Om je te inspireren een basismenu, waar je de basis mee legt in jouw voedingspatroon

9

6 Complete inspiratie weekmenu’s afgeleid van het basismenu. Alle recepten zijn  overgangsproof en alles is te koop in de supermarkt

9

24/7 Toegang tot de besloten community

9

Persoonlijke coaching in de besloten community

9

Meerdere bonussen om je te inspireren en motiveren

9

Receptenboek met inspirerende recepten – vlees, gevogelte, vis en vegetarisch. Ik help je bij het maken van je eigen persoonlijke eetplan
Overgangsproof en kis> keep it simple proof

9

Een toolkit met de basisbeginselen, handige schema’s en planners. Hierin vind je alles wat je nodig hebt

9

Groepscoach-calls en Q&A’s, waarin ik alle persoonlijke vragen behandel. En met veel passie en plezier, jou op weg help naar de beste versie van jezelf

9

What’s app-service voor al jouw vragen, tips, advies en hulp

9

Advies supplementen 40+ vrouw 

Vitale Vrouw Vip

Wil je meer persoonlijke begeleiding?

Dan is het Vitale Vrouw VIP – HALF JAAR | 1-1  programma er voor jou!

Een programma helemaal gericht op jou en jouw situatie.
ALLES van het basisprogramma +  1-1 coachgesprekken
In een persoonlijk gesprek verdiep ik mij graag in jouw persoonlijke hulpvraag
en in wat jij nodig hebt op weg naar balans.

Interesse? Neem dan hier contact met me op >>

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze cursus mij dagelijks?

Een gedragsverandering gaat niet vanzelf. Als je elke dag ongeveer 30 minuten werkt aan nieuwe kennis opdoen en integreren, zal je zien dat je stappen vooruit gaat zetten. Dat werkt motiverend!

Kan ik mijn persoonlijke vragen ook anoniem stellen?

Je kunt via mail en dagelijks via what’s app je vragen stellen. Als ik in de groep antwoord geef, is het niet nodig te benoemen van wie de vraag komt.

Krijg ik maat gemaakte voedingsschema’s?

Je ontvang het basismenu, dat is de fundering voor je eigen persoonlijk eetplan. Je eetplan kun je maken vanuit de 6 inspiratieweekmenu’s, de variatielijsten en suggesties voor alle maaltijden die ik je aanreik.

Is er ook maatwerk | 1-1 coaching mogelijk?

Jazeker, je kunt kiezen voor 1-1 coaching – in combinatie met de online cursus. Op die manier heb je de voordelen van iets terug kunnen lezen of kijken, herhaling en ook maatwerk. We gaan 1-1 gericht aan de slag met jouw situatie, gedachten, overtuigingen, onbewuste patronen en hoe je die kunt doorbreken.

Is het een moeilijke cursus?

Nee, moeilijk is het zeker niet. Maar zonder actie geen resultaat. Daarom is er ook de community, om jou te motiveren en te inspireren.

Ik vind het moeilijk om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, werkt het dan wel voor mij?

Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn. Met de eenvoudige recepten die snel op tafel staan, kan ook jij een gezonde en lekkere maaltijd koken. Je boodschappen doe je gewoon in de supermarkt. In de cursus leer ik je hoe en wat je het beste kunt kiezen en wat extra opletpunten zijn.

Moet ik apart koken?

Nee, dat is niet de bedoeling. Alle recepten zijn KIS-proof > keep it simple. Gezond, eenvoudig en lekker, je gezin vaart er ook wel bij. Samen op weg naar vitaliteit maakt het een stuk leuker!

Waarom is het programma online?

Het voordeel van een online programma is, dat je het kunt doen op de momenten dat het jou uitkomt. Je hoeft je huis er niet voor uit en kunt overal inloggen waar internet is. Daarbij ligt de kracht in herhaling en je kunt steeds weer de info doorlezen of video’s kijken. In de besloten community kun je jouw vragen stellen en ervaringen delen met gelijkgestemden.

Niet alles is maakbaar in het leven, maar veel zaken zijn stuurbaar

Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Eenmaal lid = altijd lid!

€ 359,-

Voor vragen over het programma en over 1-1 coaching: Neem hier contact met me op >>

Pin It on Pinterest