De Female40Plus Podcast

podcast-40-plus

De Female40Plus Podcast is er voor elke 40+ vrouw die verlangt naar meer energie, veerkracht en een gezond gewicht tijdens de vaak roerige nieuwe levens- en overgangsfase. Met inspiratie, tips, persoonlijke ervaringen en een andere zienswijze op de overgang, help ik je met liefde op weg om stressklachten, emoties en gewichtsproblemen te shiften naar een vitale leefstijl en je hormonen, lijf en leven in balans.

Lieve vrouw, het is tijd om jezelf vaker op nr 1 te zetten! Te kiezen voor goede zelfzorg vanuit zelfcompassie, zodat ook jij kunt genieten van eten en een vitaal, dieetvrij leven.

Als je niet start met een vitale basis, is de kans op blijvend afvallen klein. Kies ervoor om eerst een fundament te leggen, anders bouw je de rest op drijfzand!  

Stop met de focus op afvallen, want falen ligt op de loer. Leg de focus op een vitaal fundament. Van daaruit kun je jouw persoonlijke vitale leefstijl bouwen en zorgen dat je in je kracht staat. Luister hier naar de 4 fasen van verandering.

Welkom bij de eerste Female40Plus Podcast. Voor elke 40+ vrouw die verlangt naar meer energie, veerkracht en een gezond gewicht tijdens de vaak roerige 40+ overgangs- en nieuwe levensfase. 

Pin It on Pinterest