Ze noemen deze een ontbijtpizza, maar ik zou deze liever als lunch eten. Misschien jij ook?
Ingrediënten (2 personen)
-
2 volkoren tortillawraps
-
150 g ricotta
-
100 g aspergetips
-
1 el milde olijfolie
-
2 middelgrote eieren
-
100 g gerookte zalm
-
20 g veldsla
-
¼ bakje tuinkers
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de ricotta erover, maar laat 1½ cm van de randen vrij. Verdeel daar de aspergetips over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 8-10 min. gaar.
- Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de spiegeleitjes. Scheur de zalm in stukken.
- Neem de pizza uit de oven en verdeel de eitjes erover. Verdeel de veldsla en zalmstukjes over de pizza. Bestrooi met de tuinkers en wat versgemalen zwarte peper.