Ze noemen deze een ontbijtpizza, maar ik zou deze liever als lunch eten. Misschien jij ook?

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 volkoren tortillawraps

  • 150 g ricotta

  • 100 g aspergetips

  • 1 el milde olijfolie

  • 2 middelgrote eieren

  • 100 g gerookte zalm

  • 20 g veldsla

  • ¼ bakje tuinkers

    Bereiding

    1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
    2. Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de ricotta erover, maar laat 1½ cm van de randen vrij. Verdeel daar de aspergetips over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 8-10 min. gaar.
    3. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de spiegeleitjes. Scheur de zalm in stukken.
    4. Neem de pizza uit de oven en verdeel de eitjes erover. Verdeel de veldsla en zalmstukjes over de pizza. Bestrooi met de tuinkers en wat versgemalen zwarte peper.

    Origineel recept

    Pin It on Pinterest