Referenties

Voor elke vrouw die haar hormonen, lijf en leven in balans wil krijgen

Fysiek in balans

Emotioneel in balans

Mentaal in balans

Ik wilde afvallen en had het gevoel dat ik zelf wel wist wat ik beter niet kon eten. Ik had hulp nodig met het omzetten van de knop in mijn hoofd. Wat ik prettig vind aan Mandy is dat ze veel kennis heeft. Ik ontdekte hoe ik focus kon houden op mijn doel en niet op wat allemaal niet mag. Daarnaast had ze tips voor alternatieven wat ik ook heel prettig vond. Al met al ben ik in een half jaar 14 kilo afgevallen! Ik sta er zelf van te kijken.

Barbara

Ik vond de begeleiding van Mandy heel prettig, een nuchtere stap voor stap aanpak. Ik wilde op een verantwoorde manier afvallen, daarbij speelde ook bewustwording en de mindset een belangrijke rol. Ik heb geleerd om goed voor mezelf te zorgen en daar hoort ook af en toe iets lekkers zoals een stukje chocolade bij. (11 kilo afgevallen)

Petra

Na mijn bevalling lukte het me niet om de laatste 5 zwangerschaps-kilo’s kwijt te raken. Ik heb me aangemeld voor de online cursus en heb er veel baat bij gehad. Mandy is zeer deskundig, neemt tijd voor je vragen en helpt je als je vastloopt. Ze heeft me gemotiveerd om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik ben blij met het resultaat! (5 kilo afgevallen)

Nicole

Na aanvankelijke scepsis kreeg ik gaandeweg meer vertrouwen. Gezond eten en lekker bewegen maakte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten. Diëten zat er zeker niet bij, Mandy vond zelfs dat ik meer moest eten! En zondigen mag! Ook daar kan ik nu volop van genieten, zonder me schuldig te voelen. De combinatie van gezond eten, kennis wat gezond eten precies is, inzicht in waarom je eet en lekker bewegen (voor mij is dat lange wandelingen maken) ben ik afgevallen, is mijn vet-spier massa aanzienlijk verbeterd en voel ik me fitter. Mijn darmklachten zijn een stuk minder en mijn bloeddruk is aanzienlijk lager! Tegelijkertijd heb ik niet het gevoel dat ik lijn. Dit is de eerste stap geweest naar een gezonder leven. Een lifestyle waar je voor kiest en waar ik me goed bij voel. (5 kilo afgevallen)

Paula

De begeleiding bij Mandy heeft mij veel gebracht. Ik ben minder negatief over mezelf vanwege mijn overgewicht en ongezonde leefstijl. Meer bewust van wat ik wel goed doe. Vertrouwen dat het mij gaat lukken en in het nemen van heel kleine stapjes. Mandy’s coaching was duidelijk, begripvol en sloot goed aan bij wat ik nodig heb als mensenmens. Dat heeft mij geholpen om niet de moed te verliezen en mezelf negatief te beoordelen. Daardoor lukte het mij om steeds weer terug te durven komen, ondanks dat ik niet voldoe aan het idee om in een jaar heel veel af te vallen. Eerder haakte ik dan af door schaamte. Ik neem wat ik geleerd heb mee om in kleine stapjes verder te gaan met de begripvolle en stimulerende houding die ik bij jou ervaren heb.

Hennie

Een waardevolle inzicht dat ik bij Mandy kreeg, is dat ik te weinig at. En dat ik om af te vallen meer moest gaan eten. De aanpak is fijn, want de focus ligt niet alleen op afvallen, maar op bewust en gezond eten. Op wat je allemaal wel mag i.p.v. niet en dat je bewust en met mate ook lekkers mag eten. Ik heb inzichten gekregen die ik voor de rest van mijn leven kan inzetten. Veel recepten waarmee ik kan variëren, echt heel veel nieuwe ideeën voor lekker en gezond eten. En je hoeft er niet eens uren voor in de keuken te staan. Erg fijn! (7 kilo afgevallen).

Angelique

Bij Mandy gelukkig geen ‘rare’ combinaties of regels en geen forbidden food. Ook geen nadruk op alleen maar calorieën tellen en de weegschaal.  Ik heb geleerd hoe je op een gezonde en duurzame manier kan eten en daardoor ook kan afvallen. Als ik niet ontbijt dan blijf ik de hele dag het gevoel hebben dat ik iets mis en daardoor ga ik “grazen” met minder voedzame dingen. Nu ik ontbijt gaat dat goed. Ik heb meer inzicht in het belang van voeding en ook in stress en het hormoon cortisol.

Cynthia

Ik was in begeleiding bij een (orthomoleculair) diëtist. Zij gaf aan dat het afvallen niet lukte vanwege de overgang en derhalve de begeleiding wilde stoppen. Ik kwam bij Mandy en zij had er wel vertrouwen in. Het was prettig dat er goed naar me werd geluisterd, ik voelde me erg op m’n gemak. Over voeding had ik door m’n dieetverleden al veel geleerd. Bij Mandy gaat het om meer en juist dat totaalplaatje heeft ervoor gezorgd dat ik in tegenstelling wat de diëtist aangaf 10 kg ben afgevallen.

Betty

De aanpak is duidelijk en gestructureerd. Ik heb moeite met emoties en de neiging deze weg te eten. Het voordeel van de online cursus is, dat ik de informatie nog eens kan nalezen en video’s kan terugzien. Dat geeft extra steun en motivatie tijdens moeilijke momenten. Kortom een aanrader, begeleiding zonder goed of fout. Wel duidelijkheid en ze houdt je een spiegel voor. (10 kilo afgevallen)

Carla

Mandy houdt je op een respectvolle wijze een spiegel voor hoe jij omgaat met dingen en hoe dit ook doorwerkt in de keuzes die je maakt in je voeding en het goed voor jezelf zorgen. Ze komt met voorbeelden en suggesties, maar helpt je vooral bij het zoeken wat bij jou past en je verder kan helpen om je doel te bereiken. Ik vond deze persoonlijke benadering erg prettig omdat het verder kijkt dan standaardvoedingslijstje en de weegschaal. (7 kilo afgevallen)

Hetty

Door de hulp van Mandy heb ik een nieuwe levensstijl ontwikkeld wat betreft gezonde voeding. Ik was op zoek naar de juiste voeding/ balans in mijn eetpatroon. Hier heeft ze me erg goed in geholpen. Ik was een erge zoetekauw maar doordat ik nu een goede basis heb kan ik dit veel meer laten staan. Daarnaast voelt het niet als dat ik iets niet meer ‘mag’. Doordat je de juiste voeding toepast is er zeker ruimte voor lekkere dingen. Ik ben dan ook erg blij met alle hulp en adviezen die ik heb gekregen. Ik ga nu verder zoals het mij ‘geleerd’ is. Dit komt omdat het nu ingebouwd is in mijn levensstijl. Ik hoef er dan ook geen moeite meer voor te doen.

Mandy neemt de tijd  en gaf adviezen die volledig bij mij passen. (10 kilo afgevallen)

Jantine

De begeleiding en ondersteuning van Mandy was een positieve stimulans zonder dwingend te zijn. Een goede gesprekspartner, niet belerend en begripvol. Ik heb geleerd wat een gezonde leefstijl is en koop geen kant en klare zakjes meer. Ik ben geen keukenprinses die uren in de keuken wil staan. Dat hoeft ook niet. Ik heb geleerd om anders naar recepten te kijken en hoe ik deze zelf kan vinden. Mijn zelfbeeld is ondanks dat ik ook mijn zwakheden heb, positiever geworden. (10 kilo afgevallen)

Carolien

Ik wist niet goed wat te verwachten, het was de eerste keer dat ik zo’n traject inging en voelde wanhoop, motivatie en ik dacht vooral we zien het wel. Het ging boven verwachting goed. Allereerst: er is resultaat en dat is sowieso te gek. Mijn mindset is zóveel meer ontspannen nu dan deze voorheen was. Ik voel me niet eens met het resultaat het meest dankbaar, maar met hoeveel meer ruimte en rust ik nu heb. Bewustzijn zorgt voor ontspanning, niet voor weerstand. Ik realiseer me nu wanneer ik mezelf de put inpraat en wanneer ik goed voor mezelf ben. Mandy is warm, persoonlijk en coacht met humor en mildheid. Door de mildheid die Mandy mij gaf, kon ik die ook aan mezelf geven. Ik voel me sterk en ben nu liever voor mezelf (en lief voor jezelf zijn betekent dus niet twee slagroomtaarten eten). 6.5 kilo afgevallen

Anoniempje

In het verleden ben ik meerdere keren succesvol afgevallen, maar het volhouden van dat gewicht lukte mij steeds niet. Mandy heeft mij hele noodzakelijke inzichten gegeven om te begrijpen waarom het steeds misging. Daarnaast heeft ze mij op een prettige manier geleerd hoe ik wel mijn gewicht kan vasthouden. Ik ben ervan overtuigd dat als ik deze inzichten niet geleerd zou hebben, dat afvallen blijvend een strijd zou zijn. (5 kilo afgevallen).

Marleen

En dan is het moment daar, dat je voelt dat het tijd is om het anders te gaan doen

Pin It on Pinterest