Van Uitgeblust naar Uitgerust 

Voor elke 40+ vrouw die veerkrachtig, energiek en met een gezond gewicht de overgangsfase door wilt komen!   

Je staat altijd voor je dierbaren klaar en bent een harde werker die er vol voor gaat. Maar van alle ballen die je hoog houdt, dendert er steeds vaker een bal op de grond. ‘S avonds ben je uitgeblust, pijn in je lijf en te moe om te koken en voor gezelligheid met je gezin. Het huilen staat je regelmatig nader dan het lachen. Je hoofd op hol, pijn in je lijf en steeds meer kilo’s die blijven ‘plakken’… Het frusteert je enorm.

Je beseft dat je eerdere aanpak niet meer werkt, maar niks doen is geen optie. 

Hoe zou het voor je zijn om na je 40e
stress, gewichts- en overgangsklachten te transformeren naar meer veerkracht, ontspanning en een vitale leefstijl die leidt naar een blijvend gezond gewicht?

 

Weet lieve vrouw, het volgende dieet gaat je niet helpen naar een blijvend gezond gewicht. Het volgende uitje of vakantie gaat je niet helpen om ontspannen je dagen door te komen met meer energie. Er kunnen meerdere redenen zijn dat je je zo vermoeid voelt, feller reageert en afvallen niet lukt. Deze fase geeft je de kans op onderzoek te gaan in jezelf en te ontdekken waarin je beter voor jezelf mag zorgen en meer voor jezelf mag kiezen. 

De overgangsfase brengt ongemakken en helaas ook vaak (hormonale) klachten met zich mee. Dat betekent niet dat je er niks aan kunt doen. Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in je huidige eet- en leefgewoonten. Hoe je omgaat met jezelf, situaties en bepaalde patronen. Of de keuzes die je maakt leiden tot ontspanning of tot stress. Rond 40 maken velen de balans op in hun leven en blijkt dat het evenwicht verstoord is geraakt. Een goed moment om jezelf vaker op nummer 1 te gaan zetten en te kiezen voor zelfcompassie!

De overgang, een nieuwe levensfase

Voor elke 40+ vrouw breekt er een periode aan dat hormonen veranderen en ze een nieuwe levensfase – de overgang tegemoet gaan. Maar waar de één er fluitend doorheen gaat, kan het bij de ander het leven ontwrichten. Er is helaas nog weinig aandacht voor de overgang. Overgangsklachten en problemen blijven helaas vaak achter gesloten deuren. Daarom voel ik de roeping om mijn verhaal te delen en om vrouwen te laten beseffen dat het anders kan. Je hebt niet overal invloed op, maar er zijn gebieden waar je wel invloed op hebt. Als je het goed aanpakt, kan het tot positieve veranderingen en verbeteringen in je leven leiden, waardoor je deze fase meer ontspannen en beter doorkomt.

Je moet je pad zelf lopen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Mijn klant Hester verlangde naar een fit en gezond lijf tijdens de overgangsfase. Ze dacht dat een hormoontest haar verder zou helpen met betrekking tot de issues die zij als 40+ vrouw had. Maar na een aantal gerichte vragen werd snel duidelijk wat eronder zat. Hester werd geraakt in wat nodig was om een shift te maken. Ze schreef er een post en een dichteling over op social media.

Ze schreef onder andere: “Het lieven van je lijf zit van binnen. Eenmaal bewust shift er direct van alles in je systeem. Ik merk nu al dat ik gewicht verlies, omdat het gewicht van m’n overtuigingen langzaam loslaat.”

Hester

recensie-succesverhaal

Herken je dit?

 

  • Blijven zoeken naar informatie, iets nieuws uitproberen zonder vooruit te komen.
  • Weten dat er iets moet veranderen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer…
  • Met wilskracht houd je vele ballen in de lucht, de lat ligt hoog en je verantwoordelijkheidsgevoel geeft je druk.
  • Je weet dat goede zelfzorg en me time zeker tijdens deze fase nodig is, maar het lukt je niet.
  • Je blijft hangen in wat misschien kan helpen, maar loopt steeds weer vast.
  • Zelfs leuke dingen kosten je teveel energie.

De stress loopt steeds meer op en je verzwakt, waardoor klachten toenemen. Het is een periode waarin alles in het kwadraat lijkt binnen te komen. Hoe hard je je best ook doet, je hebt geen energie. Je baalt, want je hebt zoveel leuke ideeën en plannen.

De Vitale Vrouw Leefstijlmethode?

Als jij die bewuste 40+ vrouw bent, die voor de volle 100% van frustratie naar transformatie wilt gaan. Die iemand zoekt die haar op een eenvoudige, liefdevolle maar krachtige manier op weg helpt naar meer veerkracht en een vitale leefstijl. Dan is deze intensieve 1-1 begeleiding voor jou! Een 1-1 traject waarbij ik jou 6 maanden met enthousiasme en persoonlijke aandacht coach.
Ter ondersteuning is er de online kennisbank.

Ik zorg ervoor dat je:

E

De overgang een stuk makkelijker ervaart en je gezonde eet- en leefstijlgewoontes leert die zijn vol te houden.

E

Eenvoudige, maar lifechanging patronen creërt die je helpen naar een blijvend gezond gewicht.

E

Beseft wat nodig en ook wat overbodig is in een vitale leefstijl en hoe je kunt genieten van lekkers | bewuste genietmomenten op z’n tijd.

E

Relatie met eten relaxter wordt, waardoor je ontspannen en met plezier eet.

E

Emotie-eten en eetbuien leert (h)erkennen en voor te zijn.

E

Met eenvoudige technieken en een bewezen methode, ondanks vervelende omstandigheden in je kracht gaat staan, zodat je een burn-out kan voorkomen of daarvan zult herstellen.

E

Werkt aan meer veerkracht en energie krijgt, zodat je stress- en overgangsklachten beter kunt dragen en weer blij en ontspannen je dagen doorkomt.

E

Een krachtig fundament legt in jouw vitale leefstijl en werkt aan een groeimindset.

“Ik wilde afvallen en had het gevoel dat ik zelf wel wist wat ik beter niet kon eten. Ik had hulp nodig met het omzetten van de knop in mijn hoofd. Wat ik prettig vind aan Mandy is dat ze veel kennis heeft. Ik ontdekte hoe ik focus kon houden op mijn doel en niet op wat allemaal niet mag. Daarnaast had ze tips voor alternatieven wat ik ook heel prettig vond. Al met al ben ik in een half jaar 14 kilo afgevallen! Ik sta er zelf van te kijken.”

Barbra

“Ik vond de begeleiding van Mandy heel prettig, een nuchtere stap voor stap aanpak. Ik wilde op een verantwoorde manier afvallen, daarbij speelde ook bewustwording en de mindset een belangrijke rol. Ik heb geleerd om goed voor mezelf te zorgen en daar hoort ook af en toe iets lekkers zoals een stukje chocolade bij”.

11 kilo afgevallen

Petra

“De aanpak is duidelijk en gestructureerd. Ik heb moeite met emoties en de neiging deze weg te eten. Het voordeel van de online cursus is, dat ik de informatie nog eens kan nalezen en video’s kan terugzien. Dat geeft extra steun en motivatie tijdens moeilijke momenten. Kortom een aanrader, begeleiding zonder goed of fout. Wel duidelijkheid en ze houdt je een spiegel voor. Ik ben 10 kilo afgevallen”.

Carla

De keuzes die je vandaag maakt, bepalen je resultaten van morgen

De Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Shift your mind, body and feelings

1. De basis – je fundament

2. Doelen stellen en een realistisch plan

3. Voeding – ontbijt-lunch-diner en snacks

4. Mindset – werken aan veerkracht en een groei mindset

5. Stress de baas – energiemanagement

6. Emotie-eten en eetbuien

7. Hormonen en de overgang

8. Beweging en sporten

9. On tour in de supermarkt

10. Spijsvertering en de darm(flora)

11. Relax, flow&fun – je weerstand boosten

12. Een blijvende verandering

Inclusief bonussen zoals:
Alle informatie die je helpt om je seksuele energie te activeren voor meer vitaliteit.
De InnerBalance trainer en bijbehorende app.

9

Persoonlijke maatwerk coaching, waarbij we starten met de basis – het fundament! Dat doen we met de Innerbalance trainer die je helpt naar meer veerkracht.

9

12 online modules in de academy – verschillende stappen met informatie en opdrachten gericht op een vitale leefstijl. 

9

Om je te inspireren een basismenu, waar je de basis mee legt in jouw voedingspatroon

9

6 Complete inspiratie weekmenu’s afgeleid van het basismenu. Alle recepten zijn  overgangsproof en alles is te koop in de supermarkt

9

Meerdere bonussen om je te inspireren en motiveren, o.a. gericht op het vergroten van je seksuele energie. Juist in deze fase een belangrijk onderdeel!

9

Receptenboek met inspirerende recepten – vlees, gevogelte, vis en vegetarisch. Ik help je bij het maken van je eigen persoonlijke eetplan
Overgangsproof en kis> keep it simple proof

9

Een toolkit met de basisbeginselen, handige schema’s en planners. Hierin vind je alles wat je nodig hebt

9

Groepscoach-calls en Q&A’s, waarin ik alle persoonlijke vragen behandel en je met veel passie en plezier op weg help.

9

What’s app-service voor al jouw vragen, tips, advies en hulp

9

24/7 Toegang tot de besloten community

9

Advies supplementen en kruiden 40+ vrouw

Niet alles is maakbaar in het leven, maar veel zaken zijn stuurbaar

Ook na 6 maanden kun je blijven inloggen in het online programma!

Interesse en nog vragen over het programma? Neem dan hier contact met me op >>

Veel gestelde vragen

Wat is de Inner Balance Trainer?

Een klein apparaatje – een  (ademhalings)techniek die ik inzet. De Inner Balance technologie analyseert de veranderingen in jouw hartritme en laat deze zien op een scherm. Deze zogenaamde hartritmevariabiliteit (HRV) geeft inzicht in hoe jouw emoties effect hebben op je zenuwstelsel. Analyse van de HRV geeft een unieke inkijk in het functioneren van het autonome zenuwstelsel en de samenwerking tussen jouw brein en je hart hetgeen een directie invloed heeft op hoe jij je voelt en hoe je presteert.

De Inner Balance Trainer geeft feedback over jouw coherentieniveau met het doel om te leren stress te verminderen, veerkracht te vergroten en het emotionele welzijn te bevorderen. Bij een hoge coherentie is er sprake van een optimale fysiologische toestand waarin je je goed voelt en optimaal presteert. Je zou kunnen zeggen dat het de tegenovergestelde staat is van (negatieve) stress. Hierbij hebben we het dan over een fysiologische toestand waarbij je een lage coherentie hebt, je niet goed voelt en ook niet optimaal presteert.

stress-verminderen

 

 

Waarom is er naast de 1-1 coaching ook een online programma?

Het voordeel van het online onderdeel, je kunt op de momenten dat het jou uitkomt kennis opdoen. Je hoeft je huis er niet voor uit en kunt overal inloggen waar internet is. Daarbij ligt de kracht in herhaling. Je kunt de informatie zo vaak als nodig is doorlezen of video’s zo vaak als nodig terug kijken. Tijdens de 1-1 sessies zal ik je eventueel naar een specifieke module die dan nodig is verwijzen. Zo versterkt het online programma de 1-1 begeleiding.

Wat is de tijdsinvestering?

Een gedragsverandering gaat niet vanzelf. Als je elke dag ongeveer 30 minuten werkt aan nieuwe kennis opdoen en integreren, zal je zien dat je stappen vooruit gaat zetten. Dat werkt motiverend!

Krijg ik maat gemaakte voedingsschema’s?

Je ontvang het basismenu, dat is de fundering voor je eigen persoonlijk eetplan. Je eetplan kun je maken vanuit de 6 inspiratieweekmenu’s, de variatielijsten en suggesties voor alle maaltijden die ik je aanreik.

Is het een moeilijke cursus?

Nee, moeilijk is het zeker niet. Maar zonder actie geen resultaat. Ik stuur heel erg op je veerkracht vergroten, zodat je alles uit het traject kunt halen!

Ik vind het moeilijk om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, werkt het dan wel voor mij?

Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn. Met de eenvoudige recepten die snel op tafel staan, kan ook jij een gezonde en lekkere maaltijd koken. Je boodschappen doe je gewoon in de supermarkt. In de cursus leer ik je hoe en wat je het beste kunt kiezen en wat extra opletpunten zijn.

Moet ik apart koken?

Nee, dat is niet de bedoeling. Alle recepten zijn KIS-proof > keep it simple. Gezond, eenvoudig en lekker, je gezin vaart er ook wel bij. Samen op weg naar vitaliteit maakt het een stuk leuker!

Pin It on Pinterest