Ingrediënten (4 personen)

  • 4 eieren
  • 1 avocado
  • 100 g feta
  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 10 g munt in reepjes
  • 10 g peterselie fijngehakt
  • 200 g babyspinazie
  • 80 g serranoham
  • 8 volkoren tortillawraps mini
  • zout
  • peper

    Kooktijd: 15 min.

    1. Kook de eieren 6 minuten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze direct.
    2. Halveer de eieren.
    3. Halveer de avocado, verwijder de pit met een scherp mes. Lepel het vruchtvlees uit de schil, snij de avocado in blokjes.
    4. Verdeel de feta in blokjes, meng de feta met de avocado, balsamicoazijn, munt en peterselie.
    5. Breng op smaak met zout en peper.
    6. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    7. Beleg de tortilla’s met babyspinazie, 2 halve eitjes, serranoham en avocadosalsa en serveer direct.

    Origineel recept

    Pin It on Pinterest