Ingrediënten (4 personen)
- 4 eieren
- 1 avocado
- 100 g feta
- 2 el witte balsamicoazijn
- 10 g munt in reepjes
- 10 g peterselie fijngehakt
- 200 g babyspinazie
- 80 g serranoham
- 8 volkoren tortillawraps mini
- zout
- peper
Kooktijd: 15 min.
- Kook de eieren 6 minuten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze direct.
- Halveer de eieren.
- Halveer de avocado, verwijder de pit met een scherp mes. Lepel het vruchtvlees uit de schil, snij de avocado in blokjes.
- Verdeel de feta in blokjes, meng de feta met de avocado, balsamicoazijn, munt en peterselie.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Beleg de tortilla’s met babyspinazie, 2 halve eitjes, serranoham en avocadosalsa en serveer direct.